Úgy régi minden, hogy közben tagadjuk.

Eljátszottuk a rendszerváltást, ami csak az ellenség átverése volt. Csak valahogy ma nem olyan tiszta, hogy ki az ellenség. Mert már bent vagyunk a NATO-ban, ami anno az ellenség volt. Meg az EU-ban, ami akkor még nem volt, de az alapítók a nyugatiak, akik szintén ellenség volt.

Akkor viszont benne voltunk más rendszerbe, szinte a Szovjetunió része voltunk, ami már nincs és elvileg a mostani ellenségünk lenne. De nem az, mert a posztkomcsi vezetőnk, aki azt mondta, hogy FOLYTATJUK, az viszont eléggé benne van a volt szovjet, most orosz fenékben. Meg a TÜRK Tanácsban. Meg a török haverságban. Még Gül baba türbéjére is többet költött mint a magyar hajléktalanokra.

A régiben volt egy kötelező napunk. Szeptember 29-én, a pákozdi csata évfordulóján megtartott Fegyveres Erők Napja, népi elnevezése a Honvédelem napja. Ilyenkor a sulisok lőttek, futottak, hazafias teszteket töltöttek, kúsztak-másztak, satöbbi. Na ezt a napot is áttették más dátumra, május 21-ére, mert nem maradhatott a komcsi kötődés. az nem.

Erre mi történik 2021. szeptember 29-én? Bizony, bizony a volt komcsi diktátorunk, aki nem fiatal és nem demokrata, de komcsi ügynök volt, szeptember 29-én katonai sátorozott, hadgyakorlaton. Megint ott az a komcsi hiányérzet, a komcsi nosztalgia. Így a hír:

Kihelyezett kormányülést tartott és megtekintette a honvédség hadgyakorlatát Orbán Viktor miniszterelnök. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.

https://index.hu/belfold/2021/09/30/hajmasker-hadgyakorlat-kormanyules-orban-viktor/

Oly szép ez így olvasni. Mintha több mint 40 éve fogalmazták volna. FOLYTATJUK!

De miért vették el április 4-ét?

Szerző: evilwolf  2021.09.30. 11:05 Szólj hozzá!

Címkék: NAGYVILÁG

süti beállítások módosítása