Elkezdődött az embertelen törvény végrehajtása. Október 15-étől az embertelen fidesz-kdnp betiltotta a hajléktalanságot, az elesett embertársainkba újból és újból belerúg a magyar politikus. A kamu rendszerváltás után megszüntették a munkahelyeket, milliónyi honfitársunk lett munkanélküli. A politikus meg eközben gazdagodott. Miután megszűntek a munkahelyek, megemelték a bérleti díjakat és közmű költségeket. Ettől sokan lettek hajléktalanok. A politikus meg eközben gazdagodott. Eladták a vízműveket idegen országbelieknek. Bezárták a nagynevű gyárainkat, jó minőségű magyar élelmiszerek szűntek meg, vagy kerültek idegen gyártókhoz. A drágaságot a világpiaci árakkal indokolták. Persze, világpiaci bérek helyett munkalehetőség sem volt. Mégtöbb csóri, mégtöbb hajléktalan lett. A politikus meg eközben gazdagodott.

Az embertelen fidesz-kdnp már előre mosva magát kijelentette: Senkit nem hagyunk az út szélén!

Csak azt nem mondta, hogy lerugdalják róla.

Megszüntették a segélyeket, nem adtak engedélyt ételosztásokra, most a legújabb pedig a hajléktalanok üldözése, az élettérből kitiltása, az elesett embertársaink bűnözővé tétele a rabosítással.

Az új embrtelen törvény első napján megtörtént a politikai hatalom ökölcsapása a szerencsétlen sorsúakra. Padon ült, bilincset kapott érte.

Köztéri pad, ami azért került a köztérre, hogy azon üljenek. És a nevében benne van: KÖZtér. Mindenkié. Nem a rohadék politikus magántulajdona, hanem közös.

Priusz lesz a vége, ha valaki le mer ülni a köztéri padra.

Az első ilyen embertelen eset Gödöllőn történt.

Pedig a gödöllői polgármester Dr. Gémesi György a település weblapján ezt írja a köszöntőjében:

"50 éve várossá nyilvánított településünk lélekszáma évről évre emelkedik...

Kulturális gyökerei, társadalmi, civil hagyományai, értékei sokfélék és színesek.

Polgármesterként büszke vagyok arra, hogy városunk vonzó a befektetőknek és az új otthont keresőknek is.

Úgy vélem, hogy ennél is fontosabb, hogy az itt lakók szeretik Gödöllőt, szeretnek itt élni, gyermeket nevelni, dolgozni vagy iskolába járni. Gödöllő ezt a bizalmat jó infrastruktúrával, élhető terekkel, gyarapodó, szépülő zöldterületekkel, az intézményhálózat fejlesztésével hálálja meg.

Vendégeinknek pedig szeretnénk bemutatni ezt a szép várost, megosztani velük mindannak örömét, amit számunkra lakóhelyünk természeti és építészeti értékei nap, mint nap nyújtanak. Reméljük, felkeltjük érdeklődésüket, rokonszenvüket, és a virtuális sétát követően személyesen is ellátogatnak hozzánk Gödöllőre."

Elolvastam a polgármester köszöntőjét, elolvastam az embertelen hírt, amint az embertelen törvényt betartva Gödöllőn elvezették a padon ülő Embert. A törvény az törvény, csakhogy a köztér a közé, és a köztéri pad is közé.

"Gödöllő ezt a bizalmat jó infrastruktúrával, élhető terekkel hálálja meg." Markos-Nádas után szabadon: És meghálálta az önkormányzat? Meghálálta. Mit mondott az önkormányzat? Elvezetni!

"Reméljük, felkeltjük érdeklődésüket, rokonszenvüket, és a virtuális sétát követően személyesen is ellátogatnak hozzánk Gödöllőre."

Nem látogatok el Gödöllőre, mert ha leülök egy padra, lehet, hogy elvisznek az élhető gödöllői terekről.

És ez nem volt elég Dr. Gémesi György polgármesternek, egy videófelvételen arra kérte a gödöllői polgárokat, hogy legyenek embertelenek:

"Azt kérem mindenkitől, ne vigyenek ennivalót, ne adjanak pénzt, a kocsmában köt ki, bort vesznek belőle."

Gémesi embertelensége abban mutatkozik meg, hogy a pénzen kívül, amit tényleg elkölthetnek akár a kocsmában is, még etetni sem engedné az Embertársainkat.

És egyáltalán, kinek mi köze van ahhoz, hogy a kapott pénzt mire költi aki kapja?

És biztos, hogy minden szerencsétlen minden fillért a kocsmába költ el?

És Gémesi szerint enni se adjunk az éhezőnek, mert azt is a kocsmában költi el.

Kíváncsi lennék arra a kocsmárosra, amelyik egy tányér levest piára cserél.

Ja, Gémesi nem az embertelen fidesz-kdnp tagja, hanem csak egy magyar politikus, akit áthatott a magyar politika embertelensége.

Mi lesz a következő lépése, telerakja Gödöllőt Hajléktalanok etetése tilos táblával?

Esetleg helyi rendeletet alkot a segítők büntetésére?

Hová süllyedt a magyar politika? És még meddig tud süllyedni?

 

godolo.png

Szerző: evilwolf  2018.10.20. 15:02 Szólj hozzá!

Címkék: Embertelenség

süti beállítások módosítása